Articole in presa

Locuinţele pasive reduc la minimum cheltuielile cu manopera, bătăile de cap legate de izolaţie şi termenele de finalizare. Asta dacă depăşesc bariera psihologică a tradiţionalismului autohton. Unul din elementele de bază al acestui tip de construcţie este reprezentat de cofrajele dintr-un polistiren special. Acestea costă circa 8.000 de euro.

„Acest tip de case nu limitează deloc imaginaţia arhitecţilor. Polistirenul se taie uşor, iar produsele pe care le importăm noi se îmbină atât pe orizontală, cât şi pe verticală”, precizează Cătălin Franga, administrator al distribuitorului abcconstructiipasive.ro.

Articolul integral aici

Este o alternativă economică, sigură şi superioară din punct de vedere calitativ faţă de materialele clasice folosite în construcţii. Sistemul poate fi utilizat pentru orice tip de construcţie civilă, mică sau mare (indiferent de complexitate), demisoluri, hale industriale şi chiar piscine. Styro Stone® şi-a lăsat amprenta în România şi în multe alte ţări din Europa, SUA, Australia şi Asia, odată cu înfiinţarea grupului ISO (International Styro Stone Organisation).

Articolul integral aici

Lasă un răspuns

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MENU
DEMO
Call Now ButtonSuna Acum